Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
  • psa1.jpg
  • psa2.jpg
  • psa3.jpg
  • psa4.jpg
  • psa5.jpg
  • psa6.jpg
  • psa7.jpg
  • psa8.jpg
  • psa9.jpg
  • psa10.jpg
  • psa11.jpg
  • psa12.jpg

Ντόπιο κοτόπουλο γιαχνί

Υλικά:
1 ντόπιο κοτόπουλο κομματιασμένο
1 και ½ κιλό κρεμμύδια ξερά
1 κούπα λάδι
Αλάτι
Κόκκινο πιπέρι
Μπαχάρι ( κόκκους πιπεριού)
Σάλτσα ντομάτας
2 -3 φύλλα δάφνης
1 ποτήρι λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε καλά το κοτόπουλο. Τσιγαρίζουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το αλάτι, το κόκκινο πιπέρι, το μπαχάρι, τη σάλτσα ντομάτας, τα φύλλα δάφνης και το λευκό κρασί. Προσθέτουμε σιγά – σιγά το ζωμό από το βρασμένο κοτόπουλο, τα αφήνουμε για λίγη ώρα να βράσουν και έπειτα προσθέτουμε και το κοτόπουλο και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί.

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κοινοποίηση στο Facebook
FaceBook

Περισσότερα άρθρα