Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
  • psa1.jpg
  • psa2.jpg
  • psa3.jpg
  • psa4.jpg
  • psa5.jpg
  • psa6.jpg
  • psa7.jpg
  • psa8.jpg
  • psa9.jpg
  • psa10.jpg
  • psa11.jpg
  • psa12.jpg

Ντόπια πάπια ή χήνα με ρύζι

Υλικά:
1 πάπια ή χήνα
1 κούπα λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
3 κούπες ρύζι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τηγανίζουμε λίγο τα κομμάτια της πάπιας στο λάδι, προσθέτουμε αρκετό νερό και τα βράζουμε καλά μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Πλένουμε καλά το ρύζι, το ρίχνουμε στο ταψί, προσθέτουμε το αλάτι, πιπέρι, λίγο λάδι, 3 κούπες ρύζι, 9 κούπες από το ζωμό που έχουμε βράσει την πάπια, τα ανακατεύουμε καλά στο ταψί και τέλος τοποθετούμε και τα κομμάτια του κρέατος. Ψήνουμε στους 220 – 250 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου.

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κοινοποίηση στο Facebook
FaceBook

Περισσότερα άρθρα