Ντόπιο κοτόπουλο γιαχνί
Υλικά:
1 ντόπιο κοτόπουλο κομματιασμένο
1 και ½ κιλό κρεμμύδια ξερά
1 κούπα λάδι
Αλάτι
Κόκκινο πιπέρι
Μπαχάρι ( κόκκους πιπεριού)
Σάλτσα ντομάτας
2 -3 φύλλα δάφνης
1 ποτήρι λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε καλά το κοτόπουλο. Τσιγαρίζουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το αλάτι, το κόκκινο πιπέρι, το μπαχάρι, τη σάλτσα ντομάτας, τα φύλλα δάφνης και το λευκό κρασί. Προσθέτουμε σιγά – σιγά το ζωμό από το βρασμένο κοτόπουλο, τα αφήνουμε για λίγη ώρα να βράσουν και έπειτα προσθέτουμε και το κοτόπουλο και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί.