Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
  • psa1.jpg
  • psa2.jpg
  • psa3.jpg
  • psa4.jpg
  • psa5.jpg
  • psa6.jpg
  • psa7.jpg
  • psa8.jpg
  • psa9.jpg
  • psa10.jpg
  • psa11.jpg
  • psa12.jpg

1659773645173

Γλυκό πιλάφι με σταφίδες και φιδέ

Υλικά:
2 κούπες ρύζι καρολίνα
2-3 κομμάτια φιδέ χοντρό
1 κούπα σταφίδες
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα σπορέλαιο
5 κούπες νερό
Λίγη κανέλα για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε το ρύζι με το νερό, ρίχνουμε τη ζάχαρη και τις σταφίδες και ανακατεύουμε καλά. Σε μια άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το φιδέ στο λάδι για να πάρει σκούρο χρώμα και έπειτα τα προσθέτουμε στο βρασμένο ρύζι ανακατεύοντας καλά. Στο τέλος βάζουμε όλο το μείγμα σε ταψί ή φόρμα της αρεσκείας μας και γαρνίρουμε με την κανέλα. Σερβίρεται κρύο ως επιδόρπιο.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κοινοποίηση στο Facebook
FaceBook

Περισσότερα άρθρα