Χαλβάς με σιμιγδάλι χοντρό

Υλικά:
3 κούπες σιμιγδάλι χοντρό
4 κούπες ζάχαρη
7 κούπες νερό
1 κούπα σπορέλαιο
Λίγο κανέλα
Λίγες σταφίδες ή καρύδια τριμμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε το λάδι, ρίχνουμε το σιμιγδάλι και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να αλλάξει το χρώμα τους. Έπειτα διαλύουμε τη ζάχαρη στο νερό και τα ρίχνουμε στο σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε καλά και στο τέλος ρίχνουμε τις σταφίδες και τα τριμμένα καρύδια.
Τέλος, τοποθετούμε το μείγμα σε μία στρόγγυλη φόρμα και προσθέτουμε την κανέλα.

Εκτύπωση

Κοινοποίηση στο Facebook
FaceBook